Kære alle

KLINIKKEN ER LUKKET I SOMMERFERIEN FRA 15/7 - 2/8 2024
Ved behov for akut lægehjælp, som ikke kan vente til vi åbner igen 5/8-24, oplyses kontaktnummer til nabokollega på vores telefonsvarer 86957006, aften, weekend og helligdage kontaktes lægevagten på 70113131

Akut konsultation 

Hver dag 8.30 – 9.00 kan du møde op uden at have ringet først, hvis du har en AKUT OPSTÅET sygdom ex. ondt i halsen, ørepine, hoste, akutte smerter, akut opståede vandladningsgener m.m.
BENYT MUNDBIND ved snot, hoste, ondt i halsen og andre symptomer på luftvejsinfektioner

Ved ankomst skal du blot registrere dit sundhedskort.
Der må påregnes lidt ventetid. Du bliver ikke nødvendigvis kaldt ind i den rækkefølge, du er kommet i.
Du vil blive behandlet af den først ledige læge.
Grundet denne ændring er læge-telefontiden indskrænket til 8.00-8.30. Og vi opfordrer fortsat til email-konsultation via selvbetjening (det gule felt øverst til højre på denne side) som primær kommunikationsform ved ikke hastende behov.

Vi har åbent for tilgang af nye patienter
Lægeskifte foretages på følgende link:

www.borger.dk

Lægernes Idriss Kise Sorring ER PÅ FACEBOOK
LINK til Facebook


Telefon
Tlf. nr. 86957006

Ved AKUT behov for lægehjælp ringes nu også 86957006, hvor man vejledes til at trykke 9. Det er kun til akutte situationer, da dette er en direkte linje, og vi kan vanskelig tale i 2 telefoner på samme tid.
Akutnummeret 21733006 er nedlagt, med ovenstående nye telefonsystem.

Hjemmeside og selvbetjening
For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.