Læger

Mona Lisa Idriss Kise

Mona Lisa Idriss Kise

Speciallæge i almen medicin

Medindehaver af Lægerne Idriss Kise fra 1/11-2018, hvor Mona Lisa indgår i klinikken på fuld tid.

Kandidat fra Århus Universitet 2003. Har arbejdet i en årrække på forskellige hospitaler indenfor gynækologi, ortopædkirurgi, organkirurgi, intern medicin, børneafdeling og psykiatri samt i almen praksis.

Medlem af Den Almindelige Danske Lægeforening, PLO og Dansk Selskab for Almen Medicin .

Henrik Idriss Kise

Henrik Idriss Kise

Speciallæge i almen medicin

Indehaver af klinikken siden 2011, og med overtagelsen af Erik Steesbys klinik 1/11-18 medindehaver af Lægerne Idriss Kise.

Kandidat fra Århus Universitet 2003. Arbejdet i Lægepraksis’er i Vejle, Fredericia, Horsens og Norge. Kræftafdelingen (onkologisk afd) i 2006. Speciallægeudd. i almen medicin på 5 forskellige hospitalsafdelinger og 2 forskellige lægepraksis’er i Region Midt.

Formand for Praktiserende Lægers Organisation (PLO) i Midtjylland, sidder bl.a. PLOs Repræsentantskab og i Sundhedssammarbejdsudvalget. Medlem af Lægeforeningens regionale bestyrelse i Midtjylland.

  Christa Harboe Lindvig

Christa Harboe Lindvig

Speciallæge i almen medicin

Fastansat speciallæge i klinikken fra 17/4-23
Praktiserende læge siden 2020.
Kandidat fra Århus Universitet 2011.
Arbejdet i lægepraksis i Aalborg, Aarhus, Hadsten og Silkeborg.
Arbejdet på kræft afdeling, neurologisk afdeling, hjerte afdeling og endokrinoligisk afdeling foruden 5 sygehusafdelinger i forbindelse med speciallægeuddannelsen.

 Mia von Seelen

Elias Broberg

Uddannelseslæge

Mia er ansat i perioden 1/8-2023 til 31/7-2024 som afslutning på den speciallægelige uddannelse i almen medicin.

  Sara Edelberg Thomsen

Sara Edelberg Thomsen

Uddannelseslæge

Sara er i gang med den speciallægelige uddannelse til praktiserende læge og har været tilknyttet klinikken både et halvt år før og under sit 2½ årige hospitalsophold. Nu er hun tilbage i klinikken i endnu et halvt år fra 1/12-23- 31/5-24.

Anders Mariager Pedersen

Anders Mariager Pedersen

Uddannelseslæge

Anders er i gang med den speciallægelige uddannelse til praktiserende læge. Er tilbage i klinikken en gang månedligt. Resten af tiden ansat på forskellige hospitalsafdelinger i 2½ år.